Dispositivos y accesorios
Gulasj med storfekjøtt og brødboller
Prep. 30min
Total 1h 45min
6 porsjoner
Ingredientes
Brødboller
-
smør pluss ekstra til smøring25 g
-
brød, litt tørt delt i biter (3 cm) (se tips)300 g
-
flatbladet persille, fersk blader og stilker5 kvister
-
løk, gul (ca. ½ løk), delt i to80 g
-
helmelk200 g
-
egg2
-
muskatnøtt, malt2 klyper
-
salt1 ts
-
malt svart pepper etter smak2 klyper
Gulasj
-
hvitløksfedd3
-
løk (ca. 2½ løk), delt i fire450 g
-
vegetabilsk olje30 g
-
storfenakke delt i biter (3 cm)750 g
-
sukker1 ss
-
tomatpuré50 g
-
tomater (ca. 3), delt i biter350 g
-
rødvin200 g
-
paprika krydder, søtt2 ss
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
karvefrø½ ts
-
sitron kun skall, ingen hvit hinne1
-
merian, fersk1 ss
-
laurbærblader, tørkede3
-
allehånde, malt½ ts
-
nellik, malt1 klype
-
vann300 g
-
hvetemel30 g
-
rød paprika delt i tynne skiver100 g
-
grønn paprika delt i tynne skiver100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
1213.9 mg
Proteína
37.9 g
Calorías
2134.3 kJ /
508.2 kcal
Grasa
21 g
Fibra
8.4 g
Grasa saturada
21 g
Carbohidratos
38.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación