Dispositivos y accesorios
Gingerbread House
Prep. 10min
Total 1h 10min
1 Complete recipe
Ingredientes
Ginger biscuits
-
plain flour plus extra for dusting375 g
-
baking soda¼ tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened to room temperature85 g
-
brown sugar150 g
-
egg room temperature1
-
maple syrup120 g
Royal icing
-
caster sugar300 g
-
egg white1
-
lemon juice¼ tsp
Assembly
-
breakfast cereals (opcional) (oatmeal squares), for decorating50 - 80 g
-
multi-coloured button-shaped chocolates (opcional) for decorating10 - 15
-
shortbread biscuits (opcional) for decorating3 pieces
-
mini pretzels (opcional) for decorating6 pieces
-
dill (opcional) for decorating1 - 3 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 Complete recipe
Sodio
1584 mg
Proteína
69 g
Calorías
18903 kJ /
4518 kcal
Grasa
66 g
Fibra
19 g
Grasa saturada
35 g
Carbohidratos
929 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas with Thermomix®
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cinnamon buns
3h 5min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Caterpillar chocolate roll
3h 15min
Gingerbread House
12h
Yule Log
3h
Chocolate dragée cookies
50min
Scream cupcakes
2h 5min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Gingerbread People
1h 30min
Basic chocolate cupcakes
40min