Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Poached Pineapple
- 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- ice cubes, for water bath
- water, for water bath
- 60 g white sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease (see Tips)
- 395 g white sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute
- ¾ tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 111.5 g
- Grasa
- 36.9 g
- Grasa saturada
- 28.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 300.1 mg
Recetas alternativas
Café-style banana bread
1h 45min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
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Soba noodles
1h
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
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Mango cheesecake
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Potted baby vegetables
6h 15min
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Jasmine rice
40min
Creamy mango icy poles
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Quinoa choc-chip biscuits
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Nasi lemak (coconut rice)
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