Dispositivos y accesorios
Paaspastei
Prep. 25min
Total 2h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
36.5 g
Calorías
2052 kJ /
491 kcal
Grasa
31.1 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasmenu
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Verfrissende Melkdrank
5min
Popcorn-ijs
Ninguna calificación
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Ninguna calificación
Pruimenjam
55min
Geflambeerde uientaart
Ninguna calificación
Drie soorten melk cake
2h
Tarte Tatin
2h
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Ninguna calificación
Gebakken aardappelpuree monsters
Ninguna calificación
Lactosevrije luikse wafels
Ninguna calificación
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Geraardbergse Mattentaarten
1h