Pierogi (Cheese dumplings)

Pierogi (Cheese dumplings)

Ninguna valoración
Prep. 1h 30min
Total 2h 30min
25 pieces

Ingredientes

Cheese filling
  • water
    500 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • brown onion (approx. ½ onion), cut into quarters
    75 g
  • salted butter
    30 g
  • semolina
    1 tsp
  • quark cheese (see Tips)
    250 g
  • sea salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
Dough
  • warm water plus extra for sealing and boiling
    130 g
  • egg yolk
    1
  • grapeseed oil
    2 tsp
  • plain flour plus extra for dusting
    280 g
  • warm water for boiling
  • sea salt
    1 pinch
Topping
  • salted butter cut into cubes
    60 g
  • onion diced for garnishing
    90 g
  • fresh chives (opcional) finely chopped for garnishing

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 piece

Sodio 132.3 mg
Proteína 2.6 g
Calorías 423.6 kJ / 101.2 kcal
Grasa 4.6 g
Fibra 0.7 g
Grasa saturada 2.6 g
Carbohidratos 12.5 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...