Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
TM6 TM5

Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce

4.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Stuffed Peppers with Rice

  • 70 g onions, halved
  • 1 garlic clove (opcional)
  • 225 - 340 g ground beef
  • 2 slices white bread, cut into pieces
  • 30 g mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp paprika, sweet
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 1 large egg
  • 4 mixed bell peppers, red, yellow, orange
  • 1220 g water
  • 2 heaped tsp vegetable stock paste
    o 2 vegetable stock cubes
  • 225 g white basmati rice
  • 45 g unsalted butter, cut into pieces
  • 45 g all-purpose flour

Tomato Sauce

  • 1 can crushed tomatoes (approx. 425 g)
  • 60 g tomato purée (concentrate)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp lemon juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
5400.7 kJ / 1290.8 kcal
Proteína
50.4 g
Carbohidratos
252.9 g
Grasa
32.5 g
Grasa saturada
14.5 g
Fibra
75.8 g
Sodio
1106.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas