Hungarian Mushroom Soup
TM6 TM5

Hungarian Mushroom Soup

4.2 ( 105 valoraciones )

Ingredientes

  • 7 oz yellow onions quartered
  • 1 oz unsalted butter in pieces
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 tbsp smoked paprika
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp turmeric powder
  • 18 oz fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced
  • 1 ½ oz white wine
  • 18 oz water
  • 8 oz whole milk
  • 2 tsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp dried dill
  • 1 tbsp tomato paste
  • 2 tsp lemon juice, freshly squeezed (opcional)
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 4 sprigs fresh dill to serve
  • 4 tbsp sour cream to serve
  • 1 lemon sliced, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
187.8 kcal / 785.8 kJ
Proteína
7.3 g
Grasa
11.5 g
Carbohidratos
15.5 g
Fibra
3.4 g
Grasa saturada
6.8 g
Sodio
350.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas