
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 oz oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
- 16 - 17 ½ oz parsnips sliced (½ in.)
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onions cut into pieces
- ½ oz unsalted butter
- 19 oz chicken stock
- 3 ½ oz canned cannellini beans rinsed, drained
- ½ - 1 oz pure maple syrup plus extra to garnish (optional)
- 3 ½ oz half and half plus extra to garnish, to taste
- mixed fresh herbs to garnish
- 4 slices prosciutto oven dried, in pieces (see Tip) (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 323.2 kcal / 1352.1 kJ
- Proteína
- 7 g
- Grasa
- 16.5 g
- Carbohidratos
- 38.9 g
- Fibra
- 7.4 g
- Grasa saturada
- 6.3 g
- Sodio
- 282.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Steamed Asparagus
35min
Savory Three Cheese Tart
1h 50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Tuscan White Bean Stew
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min