Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.3 ( 6 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 16 - 17 ½ oz parsnips sliced (½ in.)
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz yellow onions cut into pieces
  • ½ oz unsalted butter
  • 19 oz chicken stock
  • 3 ½ oz canned cannellini beans rinsed, drained
  • ½ - 1 oz pure maple syrup plus extra to garnish (optional)
  • 3 ½ oz half and half plus extra to garnish, to taste
  • mixed fresh herbs to garnish
  • 4 slices prosciutto oven dried, in pieces (see Tip) (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
323.2 kcal / 1352.1 kJ
Proteína
7 g
Grasa
16.5 g
Carbohidratos
38.9 g
Fibra
7.4 g
Grasa saturada
6.3 g
Sodio
282.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas