Dispositivos y accesorios
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcional) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
282.5 mg
Proteína
7 g
Calorías
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Grasa
16.5 g
Fibra
7.4 g
Grasa saturada
6.3 g
Carbohidratos
38.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mega Maple
25 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Tuscan White Bean Stew
1h
Margarita
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Beer Cheese
15min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Beet Vinaigrette
15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Broccoli Salad
5min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Lentil Salad
35min