Dispositivos y accesorios
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
yellow onions cut into pieces3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced9 oz
-
dry white wine2 oz
-
buckwheat groats rinsed9 oz
-
vegetable stock divided19 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 oz
-
Gorgonzola cheese cut in pieces2 oz
-
1 oz sliced almonds, choppedhazelnuts chopped1 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
448.1 mg
Proteína
14.8 g
Calorías
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Grasa
19.6 g
Fibra
8.7 g
Grasa saturada
6.5 g
Carbohidratos
53.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everything Mushrooms
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Curried Lentils
5h 15min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Basic Bulgur
35min
Crispy turkey and lentil meatballs
40min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Eggplant Stacks
1h 35min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Oatmeal
15min
Tuscan White Bean Stew
1h
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min