Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
TM6

Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 50 g misopasta
  • 30 g suiker
  • 1 el honing
    o 1 el mirin (zoete rijstwijn)
  • 2 el witte wijn
    o 2 el sake
  • 1 el sojasaus
  • 4 el sesamolie
  • 4 witvisfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
  • 30 g olie, en iets meer om in te vetten
  • 200 g verse shiitakes, in plakjes (1 cm)
    o 200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)
  • 800 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
  • 300 g water
  • ½ tl zout
  • 10 g verse gember, geschild, in schijfjes (2 mm)
  • 300 g verse sperziebonen (of bevroren)

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
2663 kJ / 636.5 kcal
Proteína
46.3 g
Carbohidratos
51.6 g
Grasa
29 g
Grasa saturada
4 g
Fibra
12.9 g
Sodio
1628.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas