Dispositivos y accesorios
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prep. 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
362.7 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
1095.7 kJ /
261 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
3.7 g
Grasa saturada
1.3 g
Carbohidratos
30.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De Friend® in de zomer
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Haver horchata
Ninguna calificación
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Ninguna calificación
Paastuin
Ninguna calificación
Batch cooking - Basisrecepten
Ninguna calificación
Volkoren pitabrood
Ninguna calificación
Aardbeien curryketchup
Ninguna calificación
Courgetteomelet
40min
Chocolade hazelnootpasta
2h
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Rijstschotel met appelen
Ninguna calificación
Cheesecake
1h 30min