Dispositivos y accesorios
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prep. 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
149.7 mg
Proteína
2.6 g
Calorías
346.7 kJ /
82.9 kcal
Grasa
1.8 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
0.3 g
Carbohidratos
14.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegan lekkernijen
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Ninguna calificación
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Glutenvrije gevulde pepers
Ninguna calificación
Mediterrane paprika's
Ninguna calificación
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Thaise nachos
Ninguna calificación
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Ninguna calificación
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Brownies van zoete aardappel
1h
Guacamole
5min