Dispositivos y accesorios
Flourless Gianduja Cake
Prep. 10min
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Gianduja Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
blanched hazelnuts200 g
-
cornflakes gluten free80 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
large eggs separated6
-
caster sugar200 g
-
almond liqueur (opcional)4 Tbsp
Ganache
-
double cream300 g
-
hazelnut chocolate spread200 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
340.5 mg
Proteína
13.5 g
Calorías
3219.7 kJ /
769.5 kcal
Grasa
58.5 g
Fibra
6.2 g
Grasa saturada
30.6 g
Carbohidratos
50.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Best of Easter
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pogača (bread)
3h
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2h 15min
Popcorn Verrines
1h 30min
Leftover Vegetable Stock
50min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Crocodile Cupcake Cake
2h
Mushroom Wellingtons
2h 30min
Falafel
24h
Rich Tomato Sauce
30min
Tiered Mermaid Tail Cake
5h
Classic Banana Bread
1h 25min