Dispositivos y accesorios
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Prep. 15min
Total 20min
4 portie
Ingredientes
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
40 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
284 kJ /
67.9 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
0.7 g
Carbohidratos
1.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cutter+
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Volcano Steak Burgers
Ninguna calificación
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Ninguna calificación
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Ninguna calificación
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Aziatische komkommersalade
Ninguna calificación
Naan (Hindoe brood)
2h
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Dadel curry dip
5min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Frangipane met peer
1h 30min
Pesto met basilicum
5min