Stir-fry Chayote

Stir-fry Chayote

5.0 1 valoración
Prep. 10min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • shallots
    40 g
  • garlic cloves
    20 g
  • chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
    500 g
  • carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
    150 g
  • red curly chillies cut in diagonal slices
    20 g
  • galangal bruised
    2 cm
  • fresh bay leaves
    2
  • dried shrimp soaked to soften
    25 g
  • cooking oil
    20 g
  • salt
    1 tsp
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 122 kcal / 511 kJ
Proteína 6 g
Grasa 6 g
Carbohidratos 15 g
Fibra 4 g
Grasa saturada 1 g
Sodio 821 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...