Stir-fry Chayote
TM6 TM5

Stir-fry Chayote

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • 40 g shallots
  • 20 g garlic cloves
  • 500 g chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
  • 150 g carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 20 g red curly chillies cut in diagonal slices
  • 2 cm galangal bruised
  • 2 fresh bay leaves
  • 25 g dried shrimp soaked to soften
  • 20 g cooking oil
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp chicken stock powder homemade or store-bought
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground white pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
122 kcal / 511 kJ
Proteína
6 g
Grasa
6 g
Carbohidratos
15 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
1 g
Sodio
821 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas