Dispositivos y accesorios
Mapo tofu
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
100 g chicken mincepork mince100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
640 mg
Proteína
17.5 g
Calorías
865 kJ /
206.8 kcal
Grasa
12.9 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
2.4 g
Carbohidratos
7.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Open Cooking
32 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ayam Balado
45min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Ninguna calificación
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Pandan Sponge Cake
1h
Lemonade
5min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
KL Hokkien Noodles
35min
Sambal Kangkung
10min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h