Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
TM6

Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

4.8 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
  • 2200 g water
  • 30 g fresh ginger, smashed
  • 2 stalks spring onions, cut in halves
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g cooking oil
  • 60 g shallots
  • 4 garlic cloves, with skin, smashed
  • 1 star anise
  • 2 cloves
  • 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g light soy sauce
  • 30 g dark soy sauce
    o 30 g date caramel
  • 10 g lump sugar
  • 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
  • 1 tsp salt, adjust to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
837 kJ / 200 kcal
Proteína
19 g
Carbohidratos
13 g
Grasa
8 g
Grasa saturada
2 g
Fibra
1 g
Sodio
1180 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas