Salted Vegetables Duck Soup
TM6

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 ( 9 valoraciones )

Ingredientes

  • 800 g duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 6 slices fresh ginger
  • 50 g salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g tomatoes cut in wedges
  • 3 sour plums in brine drained, pits removed
  • 800 g water
  • ½ tsp salt adjust to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
228 kcal / 954 kJ
Proteína
18 g
Grasa
15 g
Carbohidratos
4 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
5 g
Sodio
86 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas