Dispositivos y accesorios
Spring onion pork ribs
Prep. 15min
Total 1h
3 portion
Ingredientes
-
Chinese brown slab sugar50 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)600 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
water40 g
-
spring onions cut into pieces (5 cm)1000 g
-
spring onion cut in thin strips, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
39 g
Calorías
2305 kJ /
551 kcal
Grasa
22 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
37 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Favourites
28 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min