Dispositivos y accesorios
Korean Ginseng Chicken
Prep. 10min
Total 1h 10min
5 portions
Ingredientes
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (opcional)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
105 g
Calorías
4523 kJ /
1081 kcal
Grasa
50 g
Carbohidratos
47 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Chicken Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Salted Chicken
5h 10min
Rice Wine Chicken
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Spring onion pork ribs
1h
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min