Mustard Green Rice
TM6

Mustard Green Rice

4.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 70 g shallots
  • 5 garlic cloves
  • 20 g dried shrimp, soaked to soften
  • 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
  • 40 g cooking oil
  • 500 g Chinese mustard green, trimmed
  • 30 g dark soy sauce
  • 30 g light soy sauce
  • 10 g chicken stock powder
    o 10 g mushroom seasoning powder
  • 500 g water
  • 1 pinch white pepper powder
  • 200 g roasted pork belly (siew yoke), cut in pieces (1 cm)
  • 500 g parboiled basmati rice, rinsed

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2063 kJ / 493 kcal
Proteína
21 g
Carbohidratos
75 g
Grasa
13 g
Grasa saturada
3 g
Fibra
7 g
Sodio
642 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas