Dispositivos y accesorios
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Prep. 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
water2250 g
-
waxed duck thigh rinsed1
-
waxed pork belly350 g
-
premium soy sauce40 g
-
first draw soy sauce40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
1 tsp raw sugarlump sugar (opcional)1 tsp
-
Basmati rice rinsed300 g
-
Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched100 g
-
Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)100 g
-
French beans cut in 6 cm length150 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
2044 kJ /
489 kcal
Grasa
22 g
Fibra
6 g
Carbohidratos
48 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian All-in-One
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Shallot Oil
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Mapo tofu
15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min