
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger cut in slices
- 500 g Chinese cabbage cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots cut in thin slices
- 3 Chinese red dates pitted
- 10 g dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
o 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee) with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet soaked to soften
o 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss soaked to soften, drained (opcional)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 316 kcal / 1271 kJ
- Proteína
- 17 g
- Grasa
- 16 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Fibra
- 6 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Sodio
- 872 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chai Buey
1h 45min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min