Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
o 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
o 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opcional)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1271 kJ / 316 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 16 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 872 mg
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