Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2.7 mg
Proteína
0.9 g
Calorías
667.9 kJ /
159.6 kcal
Grasa
0.2 g
Fibra
3.2 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
41.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spiced Lamb Roast
29 h 50 min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 h 20 min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Cullen Skink
45 min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3 h 5 min
Shredded Lamb ragù
1 h 25 min