
Versiones compatibles
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spinach Ricotta Filling
- 200 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 500 g ricotta cheese
- 200 g frozen spinach defrosted and drained (drained weight)
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Seafood Filling
- 400 g large raw prawns, peeled
- 180 g scallops halved if large
- 150 g raw squid rings
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter diced
- 125 g white wine
- 30 g lemon juice
Béchamel Sauce
- 3 sprigs fresh dill leaves only
- 40 g unsalted butter diced
- 40 g plain flour
- 600 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 12 dried lasagne pasta sheets
- 250 g grated mozzarella
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 772 kcal / 3224 kJ
- Proteína
- 63 g
- Grasa
- 44 g
- Carbohidratos
- 28.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Hake and Prawn Burger
15min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Dauphinoise Potatoes
50min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min