Versiones compatibles
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
o mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
o sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1054 kJ / 252 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Grasa
- 10.7 g
Recetas alternativas
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Coronation Chicken
30min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Ninguna calificación
Beef and Beer Pie
1h 40min
Lamb Kebobs
3h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Mustard Dill Sauce
2h 15min