Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
TM6 TM5 TM31

Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce

4.7 (27 valoraciones )

Ingredientes

Honey Mustard Sauce

  • 75 g wholegrain mustard
    o mustard (eg. English mustard)
  • 75 g honey
  • 1 Tbsp white wine vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Eggs

  • 400 g water
  • 10 medium eggs
  • 150 g bread, torn in pieces
  • 400 g smoked salmon, cut in pieces
  • 10 g fresh parsley
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp fine sea salt
  • vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
    o sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1054 kJ / 252 kcal
Proteína
23 g
Carbohidratos
16 g
Grasa
10.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas