
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g cukru
- 160 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
- 60 g białego wina
- 15 g likieru anyżowego
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 300 g mąki pszennej
- Inf. nutricional
- por 1 sztukę
- Calorías
- 105.5 kcal / 441.4 kJ
- Proteína
- 1.4 g
- Grasa
- 5.5 g
- Carbohidratos
- 11.9 g
- Fibra
- 0.3 g
- Grasa saturada
- 3.5 g
- Sodio
- 16.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Kakaowe mini galette z gruszkami
1h 30min
Czekoladowe jajka z migdałami
3h 15min
Płynące ciastka czekoladowe z herbatą matcha (lava cakes)
2h
Pralinki z likierem migdałowym
1h
Ciasteczka orzechowo-kawowe
50min
Portugalskie babeczki z kremem
1h 10min
Biscotti z pistacjami i czekoladowe łyżeczki
2h
Ciasteczka migdałowe
30min
Kokosowe muffinki z płynną czekoladą w środku
1h
Francuskie ciastka canelés
14h 30min
Ciastka z kremem orzechowym
1h 20min
Waniliowe ciasto ze spiralizowanymi jabłkami (TM6)
1h 20min