Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Herbed Butter
- ½ shallot
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 oz unsalted butter, softened
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad & Steaks
- 4 fresh chives, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 1 oz), cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 17 ½ oz boiling water
- 24 ½ oz baby gold potatoes, quartered
- 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick), patted dry with paper towel
- vegetable oil, to brush
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2924 kJ / 700 kcal
- Proteína
- 53 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 41 g
- Grasa saturada
- 32.9 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 575.8 mg
Recetas alternativas
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Ghee Rice
1h 15min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Fish Ceviche
3h 25min
S'mores Dip
Ninguna calificación
Beef Stroganoff
40min
Sous-Vide Turkey Breast
3h
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chutney Chicken
30min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min