Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Herbed Butter
- ½ shallot
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 oz unsalted butter, softened
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad & Steaks
- 4 fresh chives, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 1 oz), cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 17 ½ oz boiling water
- 24 ½ oz baby gold potatoes, quartered
- 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick), patted dry with paper towel
- vegetable oil, to brush
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2924 kJ / 700 kcal
- Proteína
- 53 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 41 g
- Grasa saturada
- 32.9 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 575.8 mg
Recetas alternativas
Cochinita Pibil
4h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Peeler Warm Potato Salad
45min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Bolognese Sauce
1h 10min
Cajun Gumbo
1h 30min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
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45min