Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Herbed Butter
- ½ shallot
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 oz unsalted butter, softened
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad & Steaks
- 4 fresh chives, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 1 oz), cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 17 ½ oz boiling water
- 24 ½ oz baby gold potatoes, quartered
- 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick), patted dry with paper towel
- vegetable oil, to brush
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2924 kJ / 700 kcal
- Proteína
- 53 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 41 g
- Grasa saturada
- 32.9 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 575.8 mg
Recetas alternativas
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Clam Boil
55min
Poi
45min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3h 50min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min