Dispositivos y accesorios
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Prep. 40min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.7 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Grasa
43.6 g
Fibra
3.3 g
Grasa saturada
26.7 g
Carbohidratos
41.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Raspberry and basil sangria
40min
Salted Caramel Ice Cream
14h
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna calificación
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna calificación
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Boba Cheesecake
6h 45min
Tequila kiwi smash
5min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min