Gluten free rough puff pastry
TM6 TM5 TM31

Gluten free rough puff pastry

5.0 (16 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm) and frozen
  • 140 g potato starch
  • 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 50 g brown rice flour (see Tips)
  • 50 g millet flour (see Tips)
  • 2 tsp xanthan gum
  • ¼ tsp guar gum (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • 180 g chilled water

Inf. nutricional
por 900 g
Calorías
15022.2 kJ / 3590.4 kcal
Proteína
24.1 g
Carbohidratos
317.1 g
Grasa
252.2 g
Grasa saturada
155.5 g
Fibra
20.2 g
Sodio
2566.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas