Dispositivos y accesorios
Vegan jus
Prep. 10min
Total 40min
10 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 10 porties
Proteína
6.8 g
Calorías
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
12.8 g
Carbohidratos
42.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plantaardig genieten
26 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Ninguna calificación
Chicago deep dish-pizza
Ninguna calificación
Peren op Sinaasappelsiroop
Ninguna calificación
Kokos Dahl
25min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Koken van gierst
Ninguna calificación
Amandelmelk
10min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Ninguna calificación
Chocolade rijstpudding
1h 5min