Dispositivos y accesorios
Mosterd-dillesaus
Prep. 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingredientes
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 beker
Proteína
10 g
Calorías
8541 kJ /
2041 kcal
Grasa
211 g
Fibra
2.6 g
Carbohidratos
32 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Hollandaisesaus
15min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Ninguna calificación
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Kruidenvinaigrette
Ninguna calificación
Heerlijke herfstdressing
Ninguna calificación
Lamslende met roze pepersaus
45min
Choronsaus
20min
Forelmousse
5min
Basilicumpesto
10min