Dispositivos y accesorios
Béchamelsaus
Prep. 5min
Total 15min
1 pot
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
1672 mg
Proteína
41 g
Calorías
6332 kJ /
1511 kcal
Grasa
103 g
Fibra
3.4 g
Grasa saturada
62 g
Carbohidratos
106 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
De eerste hap: Kip en Groenten
No ratings
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
No ratings
Spaghetti Bolognese
40 min
Bechamelsaus
15 min
Knapperig brood
No ratings
Wit Brood
No ratings
Macaroni met ham en kaas
1 h 20 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min
Bearnaisesaus
20 min
Pompoensoep met room
35 min
Bechamelsaus
15 min
Aardappelpuree
45 min