
Dispositivos y accesorios
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Prep. 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Inf. nutricional por 490 g
Calorías
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Proteína
9.9 g
Grasa
44 g
Carbohidratos
58.3 g
Fibra
24.4 g
Grasa saturada
6.4 g
Sodio
403.9 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Dips & savoury spreads
52 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40min
Banana and raspberry soft serve
5min
Fresh jalapeño dip
5min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Italian butter
10min
Berry and polenta porridge
20min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Celery leaf gremolata
5min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min