Vegetable Stock Paste (Vegan)
TM6

Vegetable Stock Paste (Vegan)

5.0 ( 9 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g celery stalks trimmed, cut into pieces
  • 250 g carrots cut into pieces
  • 100 g yellow onions cut into pieces
    o 100 g Spanish onions cut into pieces
  • 100 g tomatoes cut into halves
  • 100 g zucchini cut into pieces
  • 50 g fresh mushrooms
  • 2 garlic cloves
  • 1 dried bay leaf
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 4 - 5 sprigs fresh parsley leaves and stems, cut into pieces
  • 130 g coarse sea salt
  • 30 g dry white wine
    o 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 20 g
Calorías
10.6 kcal / 44.5 kJ
Proteína
0.3 g
Grasa
0.4 g
Carbohidratos
1.5 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
0.1 g
Sodio
1268.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas