
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks cut into pieces
- 50 g onion cut into pieces
- 30 g carrot peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage washed and dried
o 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower in florets
- 250 g romanesco cauliflower in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (opcional)
- 1 tbsp fresh parsley chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 153 kcal / 639 kJ
- Proteína
- 5.6 g
- Grasa
- 6.6 g
- Carbohidratos
- 17.7 g
- Fibra
- 4.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Pumpkin soup
35min
Hearty seven vegetable soup
30min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Smooth cauliflower soup
50min
Lentil and spinach soup
50min
Chickpea soup with spinach
40min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25min