Dispositivos y accesorios
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
2 tsp dry sherrymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1523.4 mg
Proteína
24.8 g
Calorías
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
7.2 g
Grasa saturada
6.5 g
Carbohidratos
86.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Healthy Happy Gut
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Mushroom Taco Filling
35min
Boosted Iced Matcha Latte
5min
Ancho chilli bean bowl
1h
Quick and Spicy Black Beans
20min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Refried Beans
4h 10min
Black Tahini
20min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min