Dispositivos y accesorios
Gnocchi with Courgettes
Prep. 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1466.7 mg
Proteína
19.1 g
Calorías
2263 kJ /
540.9 kcal
Grasa
23.8 g
Fibra
6.6 g
Grasa saturada
11.9 g
Carbohidratos
64 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Peanut Butter and Cookies Cake
1 h 15 min
Seafood Rice
No ratings
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce
No ratings
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 min
Banana and Pear Crumble
30 min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Melting Snowman Biscuits
3 h