Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
TM6

Caprese Style Baked Spiralized Vegetables

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 350 - 400 g sweet potatoes, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
  • 350 - 400 g parsnips, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
  • 4 Tbsp olive oil
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 2 Tbsp chickpea flour
    o gram flour
  • 250 g tinned crushed tomatoes
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces
  • 8 - 10 pitted black olives, sliced

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1768.8 kJ / 422.8 kcal
Proteína
12.7 g
Carbohidratos
43.3 g
Grasa
23.3 g
Grasa saturada
7 g
Fibra
9.2 g
Sodio
1194.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas