Dispositivos y accesorios
Kimchi risotto
Prep. 5min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (opcional) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
920.2 mg
Proteína
11.2 g
Calorías
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Grasa
19.3 g
Fibra
2.2 g
Grasa saturada
6.3 g
Carbohidratos
74.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Puttanesca Penne
50min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Asparagus Sauté
15min
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2h 10min
Sautéing Onions and Garlic
Ninguna calificación
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3h 5min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Ginger Pork
25min