Mediterranean seafood rice with chorizo

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.8 19 valoraciones
Prep. 35min
Total 1h 5min
6 portions

Ingredientes

  • fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
    400 g
  • onions cut in halves
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • raw squid rings
    200 g
  • mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • spicy chorizo cut in thin slices
    50 g
  • canned whole tomatoes including juice, roughly chopped
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron threads (0.1 g)
    2 pinches
  • water
    200 g
  • chicken stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)
    350 g
  • raw prawns, peeled
    50 g
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 377 kcal / 1593 kJ
Proteína 17 g
Grasa 11 g
Carbohidratos 51 g
Fibra 3 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...