Dispositivos y accesorios
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Prep. 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)2
-
stale bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
dry white wine10 g
-
ground white pepper2 pinches
-
olive oil2 Tbsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
double cream75 g
-
saffron threads plus extra for garnishing2 pinches
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
169 mg
Proteína
10 g
Calorías
881 kJ /
211 kcal
Grasa
16 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Welcome to the World of Sous-vide
13 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Baba Ganoush
1h
Salmon Soufflé
1h
Tahini dip (tarator)
5min
Hummus
5min
Baked falafel kofta
Ninguna calificación
Polenta
1h
Egg white omelette
35min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Pistachio Pesto
10min