Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters

Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters

5.0 3 valoraciones
Prep. 15min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
    250 g
  • carrots peeled
    150 g
  • spring onions cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • plain flour
    175 g
  • rice flour
    25 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • caster sugar (opcional)
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • water
    175 g
  • fresh beansprouts
    100 g
  • oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
    200 g
  • sweet chilli sauce
    20 g
  • tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
    80 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 736.7 mg
Proteína 7.6 g
Calorías 1467.1 kJ / 350.7 kcal
Grasa 13.4 g
Fibra 5.1 g
Grasa saturada 1.9 g
Carbohidratos 52.5 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...