Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 26.9 g
- Grasa
- 30.5 g
- Grasa saturada
- 5.5 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 170.7 mg
Recetas alternativas
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
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Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
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Cashew Cheese Pasta with Broccoli
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Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
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BBQ Jackfruit Burritos
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Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
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Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
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Vegan Lentil Lasagne
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Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
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