Dispositivos y accesorios
Vegan Mushroom Bowls
Prep. 35min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
fresh button mushrooms sliced250 g
-
quinoa300 g
-
olive oil60 g
-
rice vinegar30 g
-
soy sauce80 g
-
sesame oil40 g
-
toasted sesame seeds2 tsp
-
onions cut in wedges220 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 g
-
garlic clove1
-
water750 g
-
salt1 tsp
-
red onion½ - 1
-
cucumber150 g
-
cherry tomatoes12
-
frozen edamame beansasparagus100 g
-
tinned sweetcorn160 g
-
fresh baby spinach to taste120 - 150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1542 mg
Proteína
19 g
Calorías
2662 kJ /
636 kcal
Grasa
32 g
Fibra
11 g
Grasa saturada
4.5 g
Carbohidratos
75 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Go Green, Feel Good
71 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Mexican Quinoa Salad
30min