Socca with Tuna, Olives and Capers
TM6 TM5

Socca with Tuna, Olives and Capers

4.9 ( 15 valoraciones )

Ingredientes

  • 120 g chickpea flour
  • 250 g water
  • 50 g olive oil plus extra for frying
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 red onion quartered
  • 1 garlic clove
  • 1 tomato sliced
  • 100 g tinned tuna in oil drained and flaked
  • 1 Tbsp pitted black olives
  • 1 Tbsp pickled capers drained and rinsed
  • 1 pinch dried oregano
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 fresh basil leaves shredded, for garnish
  • 1 pinch chilli flakes (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1140 kcal / 4753 kJ
Proteína
55 g
Grasa
66 g
Carbohidratos
73 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas