Versiones compatibles
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3833 kJ / 916 kcal
- Proteína
- 59 g
- Carbohidratos
- 67 g
- Grasa
- 44 g
- Grasa saturada
- 13 g
- Fibra
- 10.7 g
- Sodio
- 1782 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Family Chicken Galette
1h 55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Garlic Turkey Stew
45min
Beef in Stout
1h 40min