Versiones compatibles
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3833 kJ / 916 kcal
- Proteína
- 59 g
- Carbohidratos
- 67 g
- Grasa
- 44 g
- Grasa saturada
- 13 g
- Fibra
- 10.7 g
- Sodio
- 1782 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM6)
1h 30min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min