Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
TM6 TM5 TM31

Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction

4.9 ( 14 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g shallots halved
  • 30 g olive oil
  • 125 g wine
  • 250 g water
  • ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
    o ½ chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • ¾ tsp fine sea salt plus 4 pinches
  • 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
  • 4 pinches ground black pepper plus ¼ tsp
  • 40 g unsalted butter diced
  • 400 g parsnips cut in pieces (3 cm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
453 kcal / 1895.3 kJ
Proteína
34.7 g
Grasa
23 g
Carbohidratos
21.2 g
Fibra
5.4 g
Grasa saturada
8.5 g
Sodio
698.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas