Dispositivos y accesorios
Yakisoba Rice Vermicelli
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1586.1 mg
Proteína
18.2 g
Calorías
2305.4 kJ /
551 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
2.4 g
Carbohidratos
91.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Free From
76 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Miso Soup
40min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Pad Thai
45min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min