Dispositivos y accesorios
Yakisoba Rice Vermicelli
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1586.1 mg
Proteína
18.2 g
Calorías
2305.4 kJ /
551 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
2.4 g
Carbohidratos
91.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Free From
76 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegetable Stock Paste
Ninguna calificación
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Moi Moi
1h
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Ninguna calificación
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Ninguna calificación
Bern-style Rösti (TM5)
40min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Avocado and Banana Ice Cream
6h 15min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min